Soita heti: 040 546 8080
Ma-Pe: 10.00-17.00 La, Su: Sopimuksen mukaan
Takaisin blogin etusivulle
Ihonhoito
Tehokasta hoitoa ilman kipua, sitä on nanoneulaus
6.6.2024 8:39
Appelsiinin puolikkaita keltaisella taustalla.

Varsinkin ennen tunnuttiin olevan vahvasti sitä mieltä, että ei hyötyä ilman kipua. Jossain asioissa varmasti pitää paikkaansa. Ensimmäisenä tulee mieleen brasilialainen sokerointi. Väistämättäkin se ensimmäisillä kerroilla tuntuu ikävältä ja voi jopa sattua, kun karvat vedetään juuresta asti irti. Kaikessa tämän ajattelutavan ei tarvitse päteä. Pyrin aina hoitoja tehdessä olemaan mahdollisimman hellävarainen, jotta myös rentoutuminen hoidossa voisi olla mahdollista.

Käy lukemassa lisää mitä on nanoneulaus.

Nanoneulaus kasvohoito

Nanoneulaus on todellakin neulaushoito. Ei kannata kuitenkaan säikähtää sanaa neulaus. Kerron sinulle miksi. Nanoneulaus kasvohoidossa käytettävät neulat ovat pituudeltaan vain 0,05mm. Niin lyhyet, että silmällä ne juuri ja juuri erottaa. Ne kulkevat ihon ylimmässä kerroksessa hoitoa tehdessä. Moni hermojen päätteistä on sitä syvemmällä.

Tämä kasvohoito on nopeahko hoito. Kesto on noin tunnin, joten ehdit hyvin ottaa kauneusunet hoidon aikana. Alkuun tehdään huolellinen ja rentouttava alkupuhdistus, kuorinta ja sitten päästäänkin jo neulaamaan. Neulaukseen käytetään kynämäistä pientä laitetta, jolla käydään kasvot ja kaula alue kerrallaan läpi. Neulaimeen valitaan hoidon alussa ihon ja asiakkaan toiveiden perusteella meso-cocktail seerumiyhdistelmä. Laite syöttää seerumia itsestään suoraan iholle, jolloin se pysyy varmasti steriilinä eikä mene hukkaan, koska se menee suoraan ihoon. Lopuksi iholle laitetaan vielä naamio, jonka aikana saat taivaallisen päähieronnan ja lopuksi hoitovoiteet. Tämän jälkeen iho on kuulas sekä näyttää siltä kuin sinulla olisi luonnollinen highlighter iholla.

Enkö oikeasti tunne kipua tässä kasvohoidossa?

Todennäköisesti et. Totta kai se on mahdollista, kun mennään ohuelle ihoalueelle kuten silmänympäryksiin tai huulien lähelle. Mutta silloinkin tunne on hyvin lievä jos ollenkaan. Lähinnä hoito tuntuu tärisevältä iholla. Neulat tekevät ihoon nanopunktioita eli super pieniä reikiä, jota kautta eri iho-ongelmiin tehdyt seerumit pääsevät vaikuttamaan ihoon syvemmälle. Vaikka neulat ovat hyvin pinnalla ihoa, seerumit jatkavat imeytymistä syvempiin ihon kerroksiin.

Itse tykkään tästä hoidosta, sillä se on rentouttava, mutta tehokas. Iho tuntuu todella pehmeältä ja tasaiselta eikä ole tarvinut hammasta purren kestää hoitoa läpi. Vielä kun saan auttaa asiakkaita saavuttamaan unelmiensa ihon ja itsevarmuuden niin hoito on täydellinen!

Tule seuraamaan minua Instagramissa niin kuulet aina kun tulee uusin blogiteksti.

Jatka lukemista
Ota yhteyttä
Peuranpolvi 6, 40400 Jyväskylä
Sähköposti: senjasoukka@gmail.com
Puhelin: 040 546 8080
Yhteistyökumppanit
Sivujen toteutus jyDev Oy