Soita heti: 040 546 8080
Ma-Pe: 10.00-17.00 La, Su: Sopimuksen mukaan
Takaisin blogin etusivulle
Vauvahieronta
Beauty By Senja tarjoaa myös vauvahierontaa
5.23.2024 9:54
Appelsiinin puolikkaita keltaisella taustalla.

Mitä tarkoittaa vauvahieronta? Ja miksi ihmeessä kauneushoitola on alkanut tarjoamaan myös vauvahierontaa? Annapa kun avaan asiaa sinulle :).

Beauty By Senja tarjoaa nyt myös vauvahierontaa. Jos olet ollut minulla asiakkaana pidempään, tiedät että Beauty By Senja on kauneushoitola, joka on erikoistunut ihon ja sen ongelmien hoitamiseen. Tarjoan asiakkaille tuloksellista ihonhoitoa aina tehokkaita laitteita ja tuotteita käyttäen. Joten miksi ihmeessä kauneuhoitola tarjoaa myös vauvahierontaa? Ehkä jo arvasitkin. Kyllä, oman lapsen saannin myötä arvot meni uusiksi niin kuin urasuuntakin.

Tule seuraamaan Instagramistani vauvahieronnan taikaa.

Miten arvoni ja urasuuntani muuttuivat

Sain tosiaan esikoiseni vuonna 2023. Sitä edelsi se, että olin lopettanut oman kauneushoitolani Kuokkalasta. Hakeuduin aivan muihin töihin, joita tein vuoden ajan. Tämä toinen työ osoitti hyvin sen, että minun paikkani työelämässä on ihmisten kanssa. Varsinkin jos voin heitä jotenkin auttaa. Toinen työ ei ollut sitä lähimainkaan. Vanhenpainvapaani aikana tiesin ettei perinteinen kauneushoitolatyö tuo minulle sitä tunnetta, että työlläni on auttava, arkea parantava merkitys.

Poikamme alun pienten haasteiden myötä tutustuin vauvahyvinvoinnin puoleen käyttämällä itse niitä palveluja. Nämä osaavat ammattilaiset, jotka tekivät kaikkensa meidän hyväksi ja auttoivat meitä istutti minulle ajatuksen. Haluan luoda saman tunteen eteenpäin. Puhumattakaan niistä mahtavista kätilöistä ja hoitajista sairaalassa!

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta Jyväskylässä

Kun löysin Elonaskeleen koulutukset, tuntui että löysin sen mitä hain uralleni. Kävin siellä vyöhyketerapeuttisen vauvahierontakurssin - ammattilaisille. Tämä vauvahieronta on kevyttä hierontaa, jossa hyödynnetään vyöhyketerapeuttisia heijastepisteitä. Näiden heijastepisteiden ansiosta hieronnasta tulee tuloksellista. Eli juuri sitä mitä olen aina hakenut hoitojani tehdessä. Auttavia tuloksia asiakkailleni.

Vauvahieronnalla voidaan auttaa perheitä vauvavuoden haasteissa. Näin arki helpottuu ja vanhempien jaksaminen kasvaa. Sekä tietysti vauvojen olo helpottuu. Tämä hieronta tehdään vauvan päästä varpaisiin. Kovin itkuiset vauvat hoidetaan aluksi vain tärkeimmistä kohdista. Usein jo seuraavalla kerralla minua onkin vastassa jo iloinen vauva, kun itkuisuus on vähentynyt hoidon myötä.

Hoito kestää yhteensä 50-60 minuuttia. Mutta itse käsittely kestää vain noin 30min. Hoidon aluksi keskustelemme rauhassa vanhemman / vanhempien kanssa. Tällöin vauva saa rauhassa kuunnella ja katsella minua ennen hoidon aloittamista. Hoidon lopuksi saatte kotihoito-ohjeet, joilla ylläpidätte hoitotuloksia.

Beauty By Senjan hoitovalikoima tulevaisuudessa

Hoitovalikoima laajenee pikkuhiljaa. Haen ja etsin hoitoja, jotka tuntuvat itsestäni hyvältä tehdä ja joilla voin tuoda teille parhaimmat tulokset. Kauneudenhoito on varmasti yksi osa niitä. Mutta tiedän, että vauvahyvinvoinnin osa-alua tulee kasvamaan palveluvalikoimassani. Joten jää seuraamaan kehitystäni ja odottamaan uusia palveluita, joita on tulossa. Voit seurata minua niin Instagramissa kuin Facebookissa ja täällä blogissa.

Jatka lukemista
Ota yhteyttä
Peuranpolvi 6, 40400 Jyväskylä
Sähköposti: senjasoukka@gmail.com
Puhelin: 040 546 8080
Yhteistyökumppanit
Sivujen toteutus jyDev Oy